Kan ik een tweedehands auto leasen?

Activa Lease maakt een tweedehands auto leasen aantrekkelijk. Vaak is het financieel aantrekkelijker om een auto te leasen dan te kopen. Je hoeft bijvoorbeeld niet in één keer een groot bedrag te betalen en maakt ook veel minder kosten voor het onderhoud. Wil je het nog voordeliger, dan kun je in plaats van het leasen van een nieuwe auto een tweedehands auto leasen overwegen.

Hoe werkt het leasen van een tweedehands auto?

Wanneer je bij Activa Lease een auto leaset, hoef je niet allerhande informatie te overleggen. Wij willen het je namelijk zo eenvoudig mogelijk maken, zodat je gemakkelijk en snel over een tweedehands leaseauto beschikt. De leaseauto komt bij ons uit voorraad en wij bieden je daarbij de mogelijkheid om je huidige auto in te ruilen. Wij zorgen er dan voor dat deze via Multi Auto voor de hoogste prijs een nieuwe eigenaar vindt.

Bij Activa Lease profiteer je van vaste, lage maandbedragen en je betaalt geen onverklaarbare kosten. Een auto leasen kan bij ons zo goedkoop, omdat wij door onze manier van werken bezuinigen op kantoorpanden. Financial Lease is een zeer aantrekkelijke oplossing voor ondernemers en zzp'ers omdat er zonder startkapitaal een betrouwbare auto kan worden aangeschaft.

Snel en eenvoudig online leaseauto aanvragen

Het aanvragen van een leaseauto kun je geheel online doen. Op onze website vind je een keuzemenu, waarin je onder meer je voorkeuren met betrekking tot merk, type, bouwjaar en brandstof kunt aangeven. Vervolgens vul je enkele gegevens in die wij van je nodig hebben. Binnen enkele werkdagen hoor je of je bij ons een tweedehands auto kunt leasen en kan de leaseauto worden opgehaald.