Snel en voordelig privé een leaseauto rijden

Een auto is een serieuze investering en niet te vergeten een stukje representativiteit. Vooral om die laatste reden kiezen veel werkgevers ervoor om een leaseauto beschikbaar te stellen aan het personeel. Maar wat nu als je zelfstandig ondernemer, zzp’er bent of wanneer je werkgever geen leaseauto beschikbaar stelt? In dat geval is er altijd een geschikte privé leaseauto van Activa Lease. Hier lease je een zeer betaalbare en jong gebruikte auto, zonder al te veel gedoe. Wij hebben volop keuze uit diverse modellen die direct uit voorraad leverbaar zijn. Het kan dus in een dag geregeld zijn.

Mogelijkheden om betaalbare jonge auto’s privé te leasen

Uniek aan de dienstverlening van Activa Lease is het feit dat je hier jong gebruikte auto’s leaset. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten, terwijl het niet ten koste gaat van de representativiteit en uitstraling van je leaseauto. Dat is immers iets waar wij scherp op letten. Al onze auto’s zijn hooguit enkele jaren oud en zijn vaak nog het meest recente model van de fabrikant. Voor tientallen procenten minder rijd je je eigen privé leaseauto, zo goed als nieuw. Dát is nog eens slim besparen.

Wij zorgen altijd voor de beste leaseauto met volop keuze uit diverse modellen met de zekerheid, gemak en aantrekkelijke voorwaarden van Activa Lease. Ook bieden wij een mogelijkheid aan om je huidige auto in te ruilen waardoor het leasen van auto nog voordeliger kan zijn. Verder hoef je je niet druk te maken om onnodig papierwerk of inbreng van eigen middelen, en ontvang je alle fiscale voordelen horende bij een privé leaseauto.

Direct een offerte aanvragen bij Activa Lease

Of je nou ondernemer of particulier bent, wij sturen je graag een offerte toe voor een privé leaseauto! Deze heb je in een handomdraai online aangevraagd. Op je aanvraag kun je (optioneel) gelijk de auto van jouw voorkeur invullen, kijk hiervoor eens naar ons uitgebreide assortiment van auto’s. Aarzel niet om ons te vragen naar de beschikbaarheid van een ander model. Wij verkennen graag met je de mogelijkheden.