Hoe kan ik als particulier een auto leasen?

Eenvoudig als particulier een auto leasen? Bij Activa Lease is dat geen enkel probleem. Je hoeft hier helemaal geen ondernemer voor te zijn en je eigen bedrijf te hebben. Particulier auto leasen kun je zonder al te veel papierwerk. Wij hanteren een snelle en duidelijke procedure voor het leasen van auto's, waardoor het leasen betaalbaar is, ook voor jou

Particulier een auto leasen; hoe gaat het in zijn werk

Bij Activa Lease is particulier een auto leasen een kwestie van doen. Je dient via de website je leaseaanvraag in. Wij vragen gegevens op en beoordelen je aanvraag binnen enkele dagen. Indien je een bedrag aanbetaalt of een auto inruilt, kom je sneller in aanmerking voor het particulier auto leasen. Een aanbetaling is echter niet altijd noodzakelijk. De acceptatiegraad van Activa Lease is hoog. Je auto is immers ons onderpand in het geval je de maandelijkse lasten niet betaalt. Activa Lease gaat meteen met je aanvraag aan de slag. Als het goed is kun je binnen enkele dagen gebruik maken van je auto.

Waarom zou ik een auto leasen?

Er zijn veel redenen waarom sommige bestuurders liever een auto leasen dan er een te kopen. Denk bijvoorbeeld eens aan de lage en vaste maandlasten, of laag rentepercentage. Bij de aanvraag van het leasen van een jonge auto kun je kiezen voor wel of geen aanbetaling of kunt je je huidige auto inruilen. Verder kun je direct kiezen uit leverbare auto’s en gebruik maken van de fiscale voordelen omdat je direct economisch eigenaar wordt.

Ben je al overtuigd? Je kunt het formulier op onze website invullen en direct je aanvraag indienen. Je geeft als eerste stap aan dat je een particulier bent. De rest van het formulier spreekt voor zich. Wilt je meer weten over beschikbare auto's, voorwaarden of fiscale voordelen? Je kunt ons altijd bellen of mailen!