De eenvoud van occasion leasen als zzp’er

Als zzp’er of startende ondernemer ben je vaak gelimiteerd in je budget. Toch heb je waarschijnlijk een auto nodig. Het financial leasen van een occasion biedt hierbij een oplossing met financiële en fiscale voordelen, zoals btw- en renteaftrek. Activa Lease biedt zzp’ers en startende ondernemers een lease overeenkomst met een vast, betaalbaar maandbedrag en een vaste rente.

Gemakkelijk en snel een occasion leasen

Activa Lease wilt het zzp’ers zo gemakkelijk mogelijk maken om een occasion te leasen. Je hoeft niet allerlei ingewikkelde informatie te overleggen en in veel gevallen hoef je niet eens jaarcijfers op te geven. Ook bieden wij je de mogelijkheid om je huidige auto in te leveren. Wij zorgen er dan voor dat deze voor de hoogste prijs bij een nieuwe eigenaar terecht komt.

Voor zzp’ers en startende ondernemers is het op meerdere gebieden voordelig om te kiezen voor het leasen van een occasion:

  • Je krijgt een uitstekende auto tegen betaalbare maandlasten
  • Bij btw-auto’s is de btw direct terugvorderbaar 
  • De rente- en afschrijvingskosten zijn fiscaal aftrekbaar
  • Je bepaalt zelf de looptijd
  • De auto is eigendom van het bedrijf en staat direct op de balans
  • Je hebt de mogelijkheid tot het inbouwen van een slotsom, waarmee u het maandbedrag kunt verlagen

Snel online als zzp’er een auto leasen

Je kunt op onze website een uitgebreid overzicht van occasions vinden, waarvoor je geheel online een lease aanvraag kan doen. Je hoort dan binnen één werkdag van een van onze medewerkers of je aanvraag is goedgekeurd. Vervolgens wordt er snel een afspraak ingepland, zodat je zo snel mogelijk gebruik kan maken van jouw occasion.