Privé leasen van een occasion, wat zijn de voordelen?

Wil je graag een occasion leasen voor privé gebruik? Bij Activa Lease ben je aan het juiste adres! Met circa 200 auto’s in het assortiment is er vrijwel altijd een auto die aansluit bij jouw wensen. Occasion lease voor privé is een betaalbare optie wanneer je niet in de gelegenheid bent om een auto in één keer te betalen. Zo rijd je toch een jonge auto tegen lage kosten!

Waarom kiezen voor een occasion lease privé

Wanneer je gebruikt maakt van occasion lease voor privé geniet je bij Activa Lease van veel voordelen:

  • Je betaalt een laag maandbedrag
  • Je betaalt een vast en laag rentepercentage
  • Je kunt je huidige auto bij ons inruilen
  • Je hoeft niet altijd een aanbetaling te doen
  • Het lage maandbedrag omvat ook uw aflossing op de auto, aan het einde van de looptijd is de auto dus gewoon van jou!

Voor het leasen van een auto uit ons brede assortiment auto’s, kun je gemakkelijk via de site een leaseaanvraag doen. Wanneer wij jouw gegevens hebben ontvangen, zullen we deze binnen enkele werkdagen controleren. Om in aanmerking te komen voor occasion lease voor privé gebruik dien je te voldoen aan een aantal voorwaarden. Indien dit geheel akkoord is kunnen we het traject vervolgen! Wanneer je een aanbetaling doet of een auto inruilt, kom je sneller in aanmerking voor een occasion lease. Het is niet altijd noodzakelijk om een aanbetaling te doen. De garantie die wij hebben is namelijk de auto. De auto vormt voor ons het onderpand. Wanneer je in financiële moeilijkheden komt en niet meer aan de betalingsverplichtingen kunt voldoen, verhalen wij dit op de auto. Hierdoor heb jij en hebben wij zekerheid.

Wanneer alles verder akkoord is, kun je al binnen enkele dagen de auto leasen!

Ook een auto leasen binnen enkele dagen?

Met Activa Lease kun je genieten van de gemoedsrust dat je een jonge auto voor de beste prijs krijgt. Je kunt vertrouwen op ons klantenserviceteam om professionele ondersteuning te bieden gedurende de looptijd van de lease.