Hoe lease ik goedkoop en snel als zzp’er?

Activa Lease biedt tweedehands auto’s aan om te leasen. Op deze manier is het mogelijk om een auto goedkoop te leasen als zzp’er. Het is voor zelfstandige ondernemers vaak lastig om een grote investering te doen in een auto. Dit is bij Activa Lease niet nodig. Bij onze financial lease krijg je een goedkoop maandbedrag met een vaste rente.

Goedkoop en snel bij Activa Lease

Goedkoop leasen als zzp’er of ondernemer neemt verschillende voordelen met zich mee, een voordeel is dat de auto eigendom wordt van het bedrijf en staat daarom direct op de balans. Verder kies je zelf de looptijd en is de btw direct terug vorderbaar van btw-auto’s. Ook zijn kosten zoals rente en afschrijvingskosten fiscaal aftrekbaar.

Wij, bij Activa Lease, willen het je zo eenvoudig mogelijk maken om een tweedehands auto goedkoop te leasen als zzp’er of ondernemer. Je hoeft in veel gevallen geen jaarcijfers te overleggen en wij bieden een vast betaalbaar maandbedrag met een vaste rente. De leaseconstructie biedt geen verrassingen, er zijn geen wazige bijproducten.

Uitgebreid aanbod van occasions voor zpp’ers

Op onze website vind je een uitgebreid aanbod van occasions die je goedkoop kunt leasen als zzp’er. Je kunt voor elk model geheel online een aanvraag doen en je krijgt binnen één werkdag te horen of de aanvraag is goedgekeurd. Een van onze medewerkers zal daarna zo snel mogelijk contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Op deze manier kun je zo snel mogelijk gebruik maken van je auto.