Direct rijden bij het leasen van een jong gebruikte auto

Waarom zou je een nieuwe auto leasen als je betaalbaar een gebruikte auto kan leasen? Bij Activa Lease kun je snel en met gemak een gebruikte auto leasen. Ben je huiverig voor (financieel) papierwerk? Dat is nergens voor nodig. Activa Lease hanteert een duidelijke en snelle procedure, waardoor een auto leasen ook voor jou een eenvoudige en betaalbare oplossing is. Je least de auto tegen vaste maandlasten voor een afgesproken aantal maanden.

Het gemak van een gebruikte auto leasen

Het leasen van een auto bij Activa Lease is vooral gemakkelijk. Je dient online je aanvraag voor een leaseauto in. Het enige wat je hoeft te doen is het aanvraagformulier zo volledig en compleet mogelijk in te vullen. Op basis van de door jou opgegeven informatie wordt beoordeeld of je in aanmerking komt. Activa Lease vraagt de nodige gegevens op – je hoeft dus niet zelf allerlei documenten op te vragen – en beoordeelt de aanvraag. Wij zijn soepel in het beoordelen van je aanvraag. De auto is immers ons onderpand indien blijkt dat je de vaste maandlasten niet kunt betalen.

Activa Lease beoordeelt je aanvraag snel: je kunt al binnen enkele dagen een gebruikte auto leasen en – belangrijker – ermee wegrijden.

Showroom Activa Lease

Direct leasen bij Activa Lease

Geïnteresseerd in het leasen van een auto bij ons? Kijk dan hier naar ons aanbod of vul een online leaseaanvraag in! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers bespreken graag de mogelijkheden om bij ons een gebruikte auto te leasen.