Een auto per maand betalen

Een auto is vaak een grote en dure uitgave. Om zoveel geld in één keer te lenen is niet voor iedereen een optie. Activa Lease biedt jou de mogelijkheid om een auto per maand te betalen door middel van financial lease. Wij leggen het graag verder aan jou uit!

Per maand betalen aan jouw auto bij Activa Lease

Activa Lease heeft een ruim aanbod aan jonge occasions op het gebied van financial lease. Hierdoor hoef je niet in één keer het bedrag voor de auto te betalen. Je betaalt per maand een bedrag aan de auto. Hierdoor kom je niet voor verrassingen of onduidelijkheden te staan. Bij Activa lease kies je voor een vaste looptijd, vast rente- en maandbedrag. Wanneer het laatste bedrag voldaan is, is de auto van jou.

Particulier of zakelijk een auto per maand betalen

Bij Activa Lease kunnen zowel particulieren als ondernemers een auto per maand betalen. Voor particulieren is het voordelig omdat het bedrag niet in één keer betaald hoeft te worden. Ook voor (startende) ondernemers en ZZP’ers is dit een goede oplossing. De auto wordt dan geactiveerd op de balans. De kosten voor wegenbelasting, verzekering en onderhoud kunnen worden opgevoerd als bedrijfskosten. Wij hebben een ruim aanbod aan direct beschikbare auto’s.

In aanmerking komen voor een auto per maand te betalen

Als particulier kun je in aanmerking komen om een auto te leasen wanneer je beschikt over een van de volgende zaken:

  • Dienstverband met een arbeidscontract van een jaar of langer
  • Dienstverband voor onbepaalde tijd
  • Fase C arbeidscontract via een uitzend-/detacheringsbureau
  • WAO-uitkering, afhankelijk van het type WAO
  • AOW
  • Pensioen ontvangt

Vaak wordt er gevraagd om het inkomen aan te tonen door middel van bankafschriften en/of loonstroken.

Voor ondernemers geldt dat er per situatie wordt gekeken of er in aanmerking kan worden gekomen om een auto per maand te betalen bij Activa Lease. In veel gevallen zijn hiervoor geen jaarcijfers vereist. Een aanbetaling zal de kans op acceptatie vergroten. Wanneer je als ondernemer zijnde een negatieve BKR-notering hebt zal je niet in aanmerking komen.

Voor vragen of voor meer informatie neem vrijblijvend contact met ons op!