Over Activa Lease

Een jonge occasion rijden? Dankzij financial lease van Activa Lease hoef je je nieuwe auto niet in één keer te betalen. Je betaalt je auto per maand, zonder verrassingen of onduidelijkheden. Je kiest voor een vaste rente, een vast maandbedrag en een vaste looptijd. Is het laatste maandbedrag voldaan? Dan is de auto 100% van jou.

Particulieren

Met Activa Lease kun je als particulier een jonge occasion aanschaffen, zonder dat je daarvoor je financiële reserves hoeft aan te spreken. Je betaalt het aankoopbedrag niet in één keer, maar in maandelijkse termijnen. Na het laatste maandbedrag is de auto helemaal van jou. Wil je tussentijds meer aflossen of de looptijd verkorten? Dat kan altijd, zonder bijkomende kosten. Hier lees je meer over de voordelen van Activa Lease en bekijk of je in aanmerking komt. 

Zakelijk

Voor (startende) ondernemers en ZZP’ers is Activa Lease echt een uitkomst. Je hebt de keuze uit direct beschikbare auto’s en je nieuwe auto wordt geactiveerd op de balans. Dat betekent dat je de kosten voor wegenbelasting, verzekering en onderhoud kunt opvoeren als bedrijfskosten. En dat levert belastingvoordelen op. Hier lees je meer over de voordelen van Activa Lease voor ondernemers.

Ons team

Ruud Reinders Folmer

Verkoopleider

Dennis Janssen

Leaseadviseur

Mitchell van Bokhoven

Verkoopadviseur

Max Billekens

Inkoop/Verkoop

Anne-Marie Martens

Sales Support

Hein Cranenbroek

Chef Werkplaats

Daan Moerkerken

Allround Medewerker

Bart Berkvens

Allround Medewerker

Mike van Zutphen

Allround Medewerker

Ad Linders

Conciƫrge

Lex Strijb

Conciƫrge

Joost Smeets

Chauffeur

Anne Cato Wijnen

Administratief Medewerkster

Pippelijn Wijnen

Administratie

Ben van Eijk

Allround Medewerker

Tijmen van de Ven

Allround Medewerker

Martijn van den Boogaard

Directie

Jolanda Schurgers

Directie