Wij hebben 0 auto van MINI gevonden die voldoet aan je zoekopdracht LET OP! Geld lenen kost geld

Mini occasion leasen

De Mini is een van de meest iconische auto’s ter wereld. Geen wonder dat er zo’n grote vraag naar is. Als de aanschaf van een nieuwe Mini te duur is voor je, kan het een optie zijn om voor tweedehands te kiezen. De aanschaf van een tweedehands auto is in alle gevallen vele malen goedkoper dan een nieuwe. Bij Activa Lease heb je ook de mogelijkheid om een Mini occasion te leasen. Door de occasion te leasen betaal je een laag bedrag per maand, waardoor je directe financiële lasten een heel stuk lager liggen.

Mini occasion aanbod

Over het algemeen bestaat ons tweedehands Mini aanbod uit jong gebruikte auto’s. Dat betekent dat ze allemaal in goede staat zijn. Daarnaast is het aanbod ook zeer uitgebreid. De kans is daarom groot dat jouw gewenste model ertussen staat. Mocht het niet zo zijn dat jouw gewenste model tussen ons aanbod staat, neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen namelijk in de meeste gevallen alsnog aan dat model komen. Je kan ook kijken of er een mooie occasion van een ander merk op onze website staat die aan jouw eisen voldoet.

Snel en gemakkelijk een Mini leasen

Wij, bij Activa Lease, willen het leasen van een Mini occasion zo gemakkelijk mogelijk voor je maken. Daarom is het bij ons niet nodig om ingewikkelde informatie te delen. In de meeste gevallen hoef je niet eens jaarcijfers te laten zien. Is een tweedehands Mini de ideale oplossing voor jou? Kijk dan rustig door ons aanbod om het perfecte model te vinden. Vergeet niet contact met ons op te nemen als het gewenste model er niet tussen staat. Dan gaan wij erachteraan voor je.