Tweedehands auto leasen

Tweedehands auto leasen

Activa Lease maakt een tweedehands auto leasen aantrekkelijk. Vaak is het financieel aantrekkelijker om een auto te leasen dan te kopen. U hoeft bijvoorbeeld niet in één keer een groot bedrag te betalen en maakt ook veel minder kosten voor het onderhoud. Wilt u het nog voordeliger, dan kunt u in plaats van het leasen van een nieuwe auto een tweedehands auto leasen overwegen. Hiervoor gaat u dan natuurlijk naar Activa Lease. Activa Lease is een leaseautobedrijf dat een tweedehands auto leasen wel heel aantrekkelijk maakt.

Tweedehands auto leasen, de betaalbaarste oplossing

Activa Lease is een onderdeel van Multi Auto, een bedrijf dat al sinds 2003 tweedehands auto's in- en verkoopt. Op de vraag van onze klanten naar financieel gunstige leaseoplossingen hebben wij besloten om een maatschappij op te richten, die een tweedehands auto leasen mogelijk maakt. U profiteert bij ons van vaste, lage maandbedragen en betaalt geen onverklaarbare kosten. Een tweedehands auto leasen kan bij ons zo goedkoop, omdat wij door onze manier van werken bezuinigen op kantoorpanden. Financial Lease is een zeer aantrekkelijke oplossingen voor ondernemers en zzp'ers omdat er zonder startkapitaal een betrouwbare auto kan worden aangescha

Eenvoudig een tweedehands auto leasen bij Activa Lease

Wanneer u bij Activa Lease een auto least, hoeft u niet allerhande informatie te overleggen. Wij willen het u namelijk zo eenvoudig mogelijk maken, zodat u gemakkelijk en snel over een tweedehands leaseauto beschikt. Een tweedehands auto leasen kan bij ons uit voorraad en wij bieden u daarbij de mogelijkheid om uw huidige auto in te ruilen. Wij zorgen er dan voor dat deze via Multi Auto voor de hoogste prijs een nieuwe eigenaar vindt.

Snel online een tweedehands auto leasen

Bij Activa Lease een tweedehands auto leasen, kunt u geheel online doen. Op onze website vindt u een keuzemenu, waarin u onder meer uw voorkeuren met betrekking tot merk, type, bouwjaar en brandstof kunt aangeven. Vervolgens vult u enkele gegevens in die wij van u nodig hebben. Binnen vierentwintig uur hoort u of u bij ons een tweedehands auto leasen kunt en kan de leaseauto worden opgehaald.

Tweedehands auto leasen
Het team