Privé lease auto

Snel en voordelig een prive lease auto rijden

Een auto is een serieuze investering en niet te vergeten een stukje representativiteit. Vooral om die laatste reden kiezen veel werkgevers ervoor om een lease auto beschikbaar te stellen aan het personeel. Maar wat nu al u zelfstandig ondernemer, ZZP’er bent of wanneer uw werkgever geen lease auto beschikbaar stelt? In dat geval is er altijd een geschikte prive lease auto van Activa Lease. Hier leaset u zeer betaalbaar en jong gebruikte auto, zonder al te veel gedoe. Wij hebben volop keuze uit diverse modellen die direct uit voorraad leverbaar zijn. Het kan dus in een dag geregeld zijn.

Uw voordeel bij een privé lease auto:

  • Volop keuze uit diverse modellen, altijd de beste lease auto;
  • Geen bureaucratie, onnodig papierwerk of inbreng van eigen middelen;
  • De mogelijkheid om uw huidige auto in te ruilen;
  • Alle fiscale voordelen horende bij een prive lease auto;
  • Zekerheid, gemak en zeer aantrekkelijke voorwaarden.

Een gebruikte prive lease auto

Uniek aan de dienstverlening van Activa Lease is het feit dat u hier jong gebruikte auto’s leaset. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten, terwijl het niet ten koste gaat van de representativiteit en uitstraling van uw lease auto. Dat is immers iets waar wij scherp op letten. Al onze auto’s zijn hooguit enkele jaren oud en zijn vaak nog het meest recente model van de fabrikant. Voor tientallen procenten minder rijdt u uw eigen prive lease auto, zo goed als nieuw. Dát is nog eens slim besparen.

Direct een offerte aanvragen voor een prive lease auto

Of u nou ondernemer of particulier bent, wij sturen u graag een offerte toe voor een prive lease auto. Deze heeft u in een handomdraai online aangevraagd. Op uw aanvraag kunt u (optioneel) gelijk de auto van uw voorkeur invullen de aanvraag. Daarvoor vindt u hier uiteraard een overzicht van de beschikbare voertuigen. Aarzel niet om ons te vragen naar de beschikbaarheid van een ander model. Wij verkennen graag met u de mogelijkheden.

 

Privé Lease Auto's
Het team

Veelgestelde vragen

  • Welke zekerheid heeft Activa Lease nodig?

    De garantie die wij hebben is de auto. De auto vormt voor ons het onderpand. Wanneer u in financiële moeilijkheden komt en niet meer aan de betalingsverplichtingen kunt voldoen, verhalen wij dit op de auto. Hierdoor heeft u en hebben wij zekerheid.

  • Hoe weet ik of ik in aanmerking kom voor het leasen van een auto?


Bekijk de veelgestelde vragen