Particulier auto leasen

Eenvoudig als particulier een auto leasen? Bij Activa Lease is dat geen enkel probleem. U hoeft hier helemaal geen ondernemer voor te zijn en uw eigen bedrijf te hebben. Particulier auto leasen kunt u zonder al te veel papierwerk. Wij hanteren een snelle en duidelijke procedure voor het leasen van tweedehands auto's, waardoor het leasen betaalbaar is, ook voor u.

Het gemak van particulier auto leasen

 • U betaalt lage en vaste maandlasten
 • U betaalt een vast laag rentepercentage
 • Met en zonder aanbetaling
 • Ruil uw huidige auto bij ons in
 • Kies uit direct leverbare gebruikte auto's
 • U kunt gebruik maken van fiscale voordelen
 • De auto is uw eigendom

Het gemak van Activa Lease

Bij Activa Lease is particulier auto leasen een kwestie van doen. U dient via de website uw leaseaanvraag in. Wij vragen gegevens op en beoordelen uw aanvraag binnen enkele dagen. Indien u een bedrag aanbetaalt of inruilt, komt u sneller in aanmerking voor het particulier auto leasen. Een aanbetaling is echter niet altijd noodzakelijk. De acceptatiegraad van Activa Lease is hoog. Uw auto is immers ons onderpand in het geval u de maandelijkse lasten niet betaalt. Activa Lease gaat meteen met uw aanvraag aan de slag. Als het goed is kunt binnen enkele dagen gebruik maken van uw auto.

Meer weten over particulier auto leasen?

U kunt het formulier op de website invullen en direct uw aanvraag indienen. U geeft als eerste stap aan dat u een particulier bent. De rest van het formulier spreekt voor zich. Wilt u meer weten over beschikbare auto's, voorwaarden of fiscale voordelen? U kunt ons altijd bellen of mailen. Activa Lease informeert u graag over de opties om als particulier een auto bij ons te leasen.

 

Particulier auto leasen
Het team

Veelgestelde vragen

 • Hoe is het maandbedrag berekend?

  De leasebedragen betaalt u per maand. De maandbedragen zoals getoond in de advertenties zijn inclusief rente en aflossing, Op basis van de meestvoorkomende leasetermijn van 60 maanden. Er wordt vaak gerekend met een aanbetaling van 20% van de koopprijs (voor koopprijzen zie www.multiauto.nl). Niet in alle advertenties is gerekend met een aanbetaling, dit is afhankelijk van het type leaseauto. Alle leasebedragen bij Activa Lease zijn zonder slottermijn berekend (voor meer informatie over slottermijn; klik even op de vraag die hierover gaat). Met een slottermijn kunt u het maandbedrag verder verlagen.

  In sommige gevallen is een aanbetaling niet vereist, Vraag uw leaseadviseur naar de mogelijkheden.

  Termijnen korter dan 60 maanden zijn ook mogelijk.

  Overigens wil een termijn van 60 maanden niet zeggen dat u 60 maanden met deze auto moet rijden. Tussentijds overstappen naar een andere auto of de leaseovereenkomst beeindigen behoort ook tot de mogelijkheden.

 • Kan ik ook korter dan 60 maanden leasen?


Bekijk de veelgestelde vragen