Occasion Leasen als zzp’er

Als zzp’er of startende ondernemer bent u vaak gelimiteerd in uw budget. Toch heeft u waarschijnlijk een auto nodig. Het financial leasen van een occasion biedt hierbij een oplossing met financiële en fiscale voordelen, zoals BTW- en renteaftrek. Activa Lease biedt zzp’ers en startende ondernemers een lease overeenkomst met een vast, betaalbaar maandbedrag en een vaste rente. 

Voordelen van een occasion leasen als zzp’er

Voor zzp’ers en startende ondernemers is het op meerdere gebieden voordelig om te kiezen voor het leasen van een occasion:

  • U krijgt een uitstekende auto tegen betaalbare maandlasten
  • Bij BTW-auto’s is de BTW is direct terugvorderbaar 
  • De rente- en afschrijvingskosten zijn fiscaal aftrekbaar
  • U bepaalt zelf de looptijd
  • De auto is eigendom van het bedrijf en staat direct op de balans
  • U heeft de mogelijkheid tot het inbouwen van een slotsom, waarmee u het maandbedrag kunt verlagen

Gemakkelijk een occasion leasen

Activa Lease wilt het zzp’ers zo gemakkelijk mogelijk maken om een occasion te leasen. U hoeft niet allerlei ingewikkelde informatie te overleggen en in veel gevallen hoeft u niet eens jaarcijfers op te geven. Ook bieden wij u de mogelijkheid om uw huidige auto in te leveren. Wij zorgen er dan voor dat deze voor de hoogste prijs bij een nieuwe eigenaar terecht komt.

Als zzp’er snel online een occasion leasen

U kunt op onze website een uitgebreid overzicht van occasions vinden, waarvoor u geheel online een lease aanvraag kan doen. U hoort dan binnen één werkdag van een van onze medewerkers of uw aanvraag is goedgekeurd. Vervolgens wordt er snel een afspraak ingepland, zodat u zo snel mogelijk gebruik kan maken van uw occasion.

 

Occasion Leasen als zzp’er
Ons team