Occasion lease privé

Wilt u graag een occasion leasen voor privé gebruik? Bij Activa Lease bent u aan het juiste adres! Met circa 200 auto’s in het assortiment is er vrijwel altijd een auto die aansluit bij uw wensen. Occasion lease voor privé is een betaalbare optie wanneer u niet in de gelegenheid bent om een auto in één keer te betalen. Zo rijdt u toch een jonge auto tegen lage kosten!

De voordelen van privé een occasion leasen

Wanneer u gebruikt maakt van occasion lease voor privé geniet u bij Activa Lease van veel voordelen:

  • U betaalt een laag maandbedrag
  • U betaalt een vast en laag rentepercentage
  • U kunt uw huidige auto bij ons inruilen
  • U hoeft niet altijd een aanbetaling te doen
  • Het lage maandbedrag omvat ook uw aflossing op de auto, aan het einde van de looptijd is de auto dus gewoon van u!

Occasion lease privé bij Activa Lease

Het gemak van Activa Lease is hoog. U kunt gemakkelijk via de site een leaseaanvraag doen. Wanneer wij uw gegevens hebben ontvangen, zullen we deze binnen enkele werkdagen controleren. Om in aanmerking te komen voor occasion lease voor privé gebruik dient u te voldoen aan een aantal voorwaarden. Indien dit geheel akkoord is kunnen we het traject vervolgen! Wanneer u een aanbetaling doet of een auto inruilt, komt u sneller in aanmerking voor een lease occasion. Het is niet altijd noodzakelijk om een aanbetaling te doen. De auto die u gaat leasen is immers ons onderpand.

Wanneer alles akkoord is, kunt u al binnen enkele dagen de auto leasen! Indien u meer informatie wilt, kunt u altijd contact opnemen of bekijk ons aanbod.

Occasion lease prive
Het team