Goedkoop Leasen als zzp’er

Activa Lease biedt tweedehands auto’s aan om te leasen. Op deze manier is het mogelijk om een auto goedkoop te leasen als zzp’er. Het is voor zelfstandige ondernemers vaak lastig om een grote investering te doen in een auto Dit is bij Activa Lease niet nodig. Bij onze financial lease krijgt u een goedkoop maandbedrag met een vaste rente.

Voordelen van leasen als zzp’er bij Activa Lease

Goedkoop leasen als zzp’er of ondernemer neemt verschillende voordelen met zich mee:

  • De auto is eigendom van uw bedrijf en staat daarom direct op de balans
  • U bepaalt zelf de looptijd
  • Bij BTW-auto’s is de BTW is direct terugvorderbaar
  • Rente- en afschrijvingskosten zijn fiscaal aftrekbaar

Eenvoudig en goedkoop leasen

Wij, bij Activa Lease, willen het u zo eenvoudig mogelijk maken om een tweedehands auto goedkoop te leasen als zzp’er of ondernemer. U hoeft in veel gevallen geen jaarcijfers te overleggen en wij bieden een vast betaalbaar maandbedrag met een vaste rente. De leaseconstructie biedt geen verrassingen, er zijn geen wazige bijproducten.

Online snel en goedkoop een auto leasen

Op onze website vindt u een uitgebreid aanbod van occasions die u goedkoop kunt leasen als zzp’er. U kunt voor elk model geheel online een aanvraag doen en u krijgt binnen één werkdag te horen of de aanvraag is goedgekeurd. Een van onze medewerkers zal daarna zo snel mogelijk contact met u opnemen om een afspraak in te plannen. Op deze manier kunt u zo snel mogelijk gebruik maken van uw auto.

Goedkoop Leasen als zzp’er
Het team