Gebruikte auto leasen

Waarom zou u een nieuwe auto leasen als u betaalbaar een gebruikte auto kan leasen? Bij Activa Lease kunt u snel en met gemak een gebruikte auto leasen. Bent u huiverig voor (financieel) papierwerk? Dat is nergens voor nodig. Activa Lease hanteert een duidelijke en snelle procedure, waardoor een auto leasen ook voor u een eenvoudige en betaalbare oplossing is. U least de auto tegen vaste maandlasten voor een afgesproken aantal maanden.

De voordelen van een gebruikte auto leasen

  • Lage en vaste maandlasten
  • Aanbetalen mag, maar is niet altijd noodzakelijk
  • U kunt uw oude auto bij ons inruilen
  • Keuze uit direct beschikbare gebruikte auto's
  • Activa Lease wijst u op fiscale voordelen
  • Laag en vast rentepercentage

Gebruikte auto leasen: voordelige oplossing voor (kleine) ondernemers

Een gebruikte auto leasen is ook een zeer goede en betaalbare constructie voor ondernemers en ZZP-ers. Zij kunnen tegen vaste en betaalbare maandlasten een bedrijfsauto leasen met financial lease. Activa Lease zorgt ervoor dat ondernemers in een prima – gebruikte – bedrijfswagen rijden. De auto is eigendom van uw bedrijf en de BTW over het gehele bedrag is direct aftrekbaar.

Het gemak van een gebruikte auto leasen

Het leasen van een auto bij Activa Lease is vooral gemakkelijk. U dient online uw aanvraag voor een lease-auto in. Activa Lease vraagt de nodige gegevens op – u hoeft dus niet zelf allerlei documenten op te vragen – en beoordeelt de aanvraag. Wij zijn soepel in het beoordelen van uw aanvraag. De auto is immers ons onderpand, indien blijkt dat u de vaste maandlasten niet kunt betalen.
Activa beoordeelt uw aanvraag snel: u kunt al binnen enkele dagen een gebruikte auto leasen en – belangrijker – ermee rijden.

Geïnteresseerd in een gebruikte auto leasen?

Vult u dan de online leaseaanvraag in. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers bespreken graag de mogelijkheden om bij ons een gebruikte auto te leasen.

Gebruikte auto Leasen
Het team

Veelgestelde vragen

  • Wat is de looptijd van de leaseovereenkomst?

    De looptijd van de leaseovereenkomst kunt u zelf bepalen. Een lange looptijd leidt tot een lager maandbedrag dan een korte looptijd. De  meestvoorkomende looptijd is 60 maanden, het minimum is 12 maanden en het maximum is 72 maanden. Tijdens de looptijd kunt u ook uw leaseovereenkomst omzetten naar een andere leaseauto.

  • Hoe is het maandbedrag berekend?


Bekijk de veelgestelde vragen