Financial Lease Occasion

Financial lease is de ideale oplossing voor (startende) ondernemers

Activa Lease biedt ondernemers de mogelijkheid om tegen vaste en betaalbare maandlasten een bedrijfsauto te kopen middels financial lease. Activa Lease zorgt ervoor dat u niet alleen in een prima bedrijfsauto rijdt, maar ook nog eens de financiële ruimte houdt voor andere investeringen en bedrijfsuitgaven. Dit maakt financial lease een zeer aantrekkelijke optie voor zzp'ers en ondernemers.

De voordelen van financial lease

  • Uitstekende bedrijfswagen tegen betaalbare maandlasten
  • De auto is eigendom van uw bedrijf en staat direct op de balans
  • U bepaalt de looptijd
  • BTW direct aftrekbaar
  • Rente en afschrijvingskosten fiscaal aftrekbaar

BTW van financial lease is direct aftrekbaar

Bij de start van de financial lease betaalt u direct de BTW over het gehele aankoopbedrag. Bij de eerste kwartaalaangifte kunt u deze BTW meteen weer terugvragen. De maandelijkse aflossingsbedragen worden gedurende de looptijd van de financial lease niet verder belast met BTW.

Bepaal zelf de looptijd 

U geeft zelf aan hoelang de looptijd van uw financial lease is. De hoogte van de aanbetaling en uw financiële ruimte betalen de hoogte van de maandelijkse betaling. Een aanbetaling van 20% is gangbaar, maar het is ook mogelijk dat u zonder aanbetaling in aanmerking komt voor een financial lease. De inruilwaarde van uw huidige (bedrijfs)auto kunt u eveneens gebruiken als aanbetaling. Het resultaat is een maandelijkse aflossing die past binnen uw bedrijfsuitgaven.

Bij Activa Lease kunt u snel online een tweedehands auto leasen

Op de website bieden wij een ruim aanbod gebruikte auto’s die u kopen middels financial lease. Wanneer u een geschikte auto vindt hoeft u enkel nog gegevens in te vullen en uw aanvraag in te dienen. Het is belangrijk om eerst te controleren of u in aanmerking komt voor financial lease. Wanneer u een aanvraag heeft gedaan nemen wij binnen 24 uur contact met u op om uw aanvraag te bespreken.

Financial Lease Auto's
Het team