Ex lease auto

Een ex lease auto aanschaffen

Het kopen van een ex lease auto heeft een aantal voordelen boven het kopen van een occasion waaraan geen leasecontract verbonden is geweest. Bij de aanschaf van een gebruikte auto weet u immers nooit precies wat het verleden ervan is als het gaat om bijvoorbeeld gereden schade en het eraan verrichte onderhoud. Een ex lease auto heeft wat dat betreft geen geheimen, omdat de geschiedenis van de auto bij de leasemaatschappij bekend is.

Ex lease auto altijd goed onderhouden

Wanneer u een ex lease auto koopt, is deze doorgaans enkele jaren intensief gebruikt. Omdat de leasemaatschappij in deze periode echter verantwoordelijk was voor het groot onderhoud, kunt u ervan op aan dat een ex lease auto altijd in een bijzonder goede staat verkeert. Omdat het onderhoud de lessee of leasende partij geen geld kost, worden eventuele gebreken vaak snel gemeld en opgelost. Bij het kopen van een reguliere gebruikte wagen, wil het uitvoeren van met name kleine reparaties nog wel eens achteropgeraakt zijn.

Andere pluspunten van een ex lease auto

Het feit dat een ex lease auto er in technisch opzicht goed voor staat, is niet de enige reden om tot aanschaf over te gaan. Omdat het een tweedehands auto betreft, betaalt u er namelijk ook een lage prijs voor. Een ex lease auto kopen is daarom verreweg de voordeligste manier om een via een gegarandeerd betrouwbare partij een occasion aan te schaffen. Activa Lease biedt u financieel voordeel én perfect onderhouden voormalige lease auto's.

Bij Activa Lease een ex lease auto voordelig gekocht

Net als andere leasemaatschappijen, verkoopt ook Activa Lease geregeld lease auto's die moeten worden vervangen. Omdat het hierbij om tweedehands auto's gaat, bent u bij ons bovendien weinig geld kwijt bij de aankoop van een ex lease auto. Geheel in lijn met onze transparante werkwijze, krijgt u bij Activa Lease uiteraard volledig inzicht in het onderhouds- en reparatieverleden van de ex lease auto van uw voorkeur.

Ex lease auto
Het team