Auto Leasen als zzp'er

Als zzp’er bent u vaak afhankelijk van uw bedrijfsauto maar is het mogelijk lastig om direct een grote investering te doen. Door gebruik te maken van financial lease hoeft u minder aanspraak te doen op eigen financiële middelen en behoudt u uw liquiditeit. Bij financial lease wordt u wel eigenaar van de auto waardoor u recht heeft op fiscale voordelen zoals btw- en renteaftrek. Daarom is een auto leasen als zzp’er de voordeligste optie.

Voordelen van financial leasen als zzp’ers

Een auto leasen als zzp’er heeft meerdere voordelen. Hieronder staan er een aantal voor u genoemd.

·       Uitstekende bedrijfswagen tegen betaalbare maandlasten

·       De auto is eigendom van uw bedrijf en staat direct op de balans

·       Btw direct aftrekbaar

·       Rente en afschrijvingskosten fiscaal aftrekbaar

Auto leasen als zzp’er bij Activa Lease

Wilt u een auto leasen als zzp’er? Dan kunt u bij Activa Lease zelf aangeven hoelang welke looptijd u wilt. De benodigde aanbetaling en maandelijkse aflossingen stellen we vast aan de hand van uw financiële ruimte. Bij Activa Lease kunt u de inruilwaarde van uw huidige (bedrijfs)wagen gebruiken als aanbetaling, waardoor maandelijkse aflossingen kunnen worden verlaagd. Het resultaat is een maandelijkse aflossing die past binnen uw bedrijfsuitgaven, met rente en afschrijving als aftrekbare kostenposten.  

Snel online een tweedehandsauto leasen

Heeft u interesse in een auto leasen als zzp’er? Op onze website vindt u een divers overzicht aan auto’s waarvoor u geheel online een lease aanvraag kunt doen. Binnen één werkdag hoort u of u aanvraag is goedgekeurd en kunt u een afspraak maken met een van onze medewerkers. Wanneer u vragen heeft mag u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Financial lease auto
Het team