Auto kopen op afbetaling

Een auto kopen of afbetaling, ook wel bekend als financial lease, wil zeggen dat u het aankoopbedrag van een auto leent en deze in termijnen terugbetaalt. Het voordeel van een auto kopen op afbetaling is dat u al direct over de auto kunt beschikken, zonder hier eerst voor te sparen. Deze manier van financieren is zeer geschikt voor mensen die op korter termijn een nieuwe auto nodig hebben, maar niet beschikken over voldoende spaargeld. 

Een auto kopen op afbetaling bij Activa Lease?

Wanneer u uw auto bij Activa Lease least, is het niet nodig om allerhande informatie te overleggen. Wij zorgen ervoor dat het leasen van een tweedehands auto op een eenvoudige manier plaatsvindt, zodat u gemakkelijk en snel in het bezit bent van uw eigen tweedehands auto. Wij beschikken over een grote voorraad auto’s en bieden u de mogelijkheid u eigen auto in te ruilen. 

De voordelen van financial lease bij Activa Lease:

  • Mogelijkheid tot inruil van uw huidige auto
  • Vaste looptijd, vaste lage rente en vast maandbedrag
  • Activa Lease heeft een grote voorraad direct beschikbare auto’s
  • Meestal geen inbreng van eigen middelen

Bij Activa Lease kunt u snel online een tweedehands auto leasen

Wanneer u een tweedehands autodoor middel van financial lease wilt leasen, kunt u dit geheel online doen. In het keuzemenu op onze website kunt u uw voorkeuren met betrekking tot merk, type, bouwjaar en brandstof aangeven. Heeft u een tweedehands auto gevonden die u bevalt, dan hoeft u alleen nog de gegevens in te vullen die wij van u nodig hebben. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op of u in aanmerking komt om bij ons een tweedehands auto te leasen. Vervolgens kunt u uw leaseauto bij ons ophalen. 

Auto kopen op afbetaling
Het team